• Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation

Columbari a la Parròquia St. Eugeni I Papa

Columbari a la Parròquia Sant Eugeni I, Papa

Des de la Parròquia de Sant Eugeni I, Papa hem habilitat un espai dedicat a conservar les cendres dels difunts. Aquesta zona de columbaris, ubicada a la part posterior de l’altar, facilita l’oració dels familiars i de la resta de la comunitat cristiana, així com preserva el record del difunt. 

 

Tots aquells feligresos i feligreses que desitgin seguir vinculats a la fe cristiana tenen la possibilitat de conservar les seves cendres en un espai sagrat que ofereix diferents modalitats de columbaris.

El columbari és la millor manera de continuar arrelat a la teva parròquia, allà on la teva fe ha crescut, on has experimentat el contacte més directe amb Nostre Senyor.

Reproducir vídeo
Espai columbari a la Parròquia Sant Eugeni I, Papa

TIPUS DE COLUMBARIS

En l’espai habilitat per mantenir les cendres dels difunts, trobem diferents modalitats de columbaris en funció de la seva capacitat.

El columbari de la Parròquia de Sant Eugeni I, Papa disposa de columbaris amb capacitat per 1, 2 i 4 urnes per adaptar-se a les necessitats de cada feligrès o feligresa.

 

A més de la conservació de les cendres també oferim altres serveis complementaris. Des de la Parròquia de Sant Eugeni I, Papa donem la possibilitat d’introduir d’urna amb una oració o amb una missa funeral, així com realitzar recordatoris personalitzats o produir serveis musicals.

INTRODUCCIÓ D’URNA
AMB ORACIÓ
INTRODUCCIÓ D’URNA
AMB MISSA FUNERAL
RECORDATORIS PERSONALITZATS
SERVEIS MUSICALS

PRERESERVA I CONTRACTACIÓ DE COLUMBARI

La contractació i prereserva de columbaris es realitza mitjançant l’empresa CORAL.

Aquesta empresa és l’encarregada d’assessorar a cada feligrès o feligresa per oferir una atenció personalitzada a cada necessitat. A l’hora de contractar el servei de columbaris pots disposar d’un finançament a mida, amb o sense assegurança de decessos. Pel que fa a l’adjudicació dels columbaris es realitzarà respectant l’orde d’adquisició de cada concessió.

QUOTES DE COLUMBARIS

Columbari per a 1 urna a partir de 53,66 €/mes (60 quotes)

Columbari per a 2 urnes a partir de 77,63 €/mes (60 quotes)

Aquest servei inclou:

  • Concessió del columbari durant 25 anys a partir de la introducció de les cendres.
  • Manteniment inclòs durant 5 anys.
  • IVA inclòs.

QUOTES DE LLOGUER DE COLUMBARIS

Lloguer mensual de columbari per a 1 urna des de 19,30 € amb l’IVA inclòs. Aquesta modalitat de lloguer no té compromís de renovació, però sí una permanència de 3 mesos.

Lloguer anual al columbari per a 1 urna: 193 €/any IVA inclòs.