• Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation

Dos anys del Club Sènior

Dos anys del Club Sènior

Dos anys del Club Sènior


Aquest curs va començar amb incertesa: Podríem aconseguir que el Club continués essent un lloc agradable on ens ho passéssim be sense caure en rutines empobridores? Sens dubte i plena d’agraïments, haig de dir que sí.
Les voluntàries fixes, La Mary, la Marta i ara l’Elena, o esporàdiques, com l’Ana Jesús, la Carmen, l’Alícia, l’Àngels i la Inés han aportat idees per a tallers i jocs, sensibilitat i bon humor.

Però això és només una part del que fa que ens ho passem be i ens sentim a gust. La parròquia ens ha subvencionat petits tallers de perfumeria, jardineria, fins i tot Revetlles amb Karaoke. El
Mossèn mai té un no, l’Ana és tot col·laboració i sempre podem comptar amb el Jorge.
En quant a Caritas, hem d’agrair-li tallers de màgia i de Ioga, la Festa de la Primavera, la visita a Jesuïtes Sant Gervasi-Infant Jesús i els regals de Nadal. Finalment, hem establert sinèrgies amb altres activitats parroquials, com Vida Creixent, que ens va donar l’oportunitat d’anar a Montserrat.
Gràcies Rosa!

I us preguntareu… Què hem fet? De tot! Es cert que vam repetir la visita a l’espectacle de llums de Nadal a Sant Pau, que vam tornar a berenar amb el Bisbe Javier, i que juguem quasi cada dimecres una estona al Rummy… Però també hem visitat Montserrat, l’exposició Sorolla, el Monestir de Valldonzella i les sales de cinema. Hem participat en xerrades sobre els perills a la llar, les missions de pau a Colòmbia o la superació en l’esport, entre
d’altres. Hem muntat pessebres del món amb
estels i fons inclosos. Hem creat col·leccions de moda. Hem rigut en concursos fets a mida. Hem compartit contes, poemes, cançons i trucs de neteja. Hem fet exercici. Hem après a fer insecticides i cremes, Kokedamas i terraris, Hem celebrat aniversaris i la festa del Pilar, de Nadal, Carnestoltes i Sant Jordi.

El que fem està documentat al nostre Instagram, on podeu veure una mica la nostra activitat a @clubseniorpilar i seguir-nos, si us ve de gust.

Si Déu vol, el curs vinent continuarem, mirant de millorar i enfortir amistats.

Núria de Salvador