• Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation

Cafè Entorn a la Bíblia

Cafè Entorn a la Bíblia

Tertúlies al voltant de la Bíblia.

La Bíblia és el primer llibre traduït a un altre llengua. La Bíblia és la història del home i la seva relació amb Déu. La Bíblia ens invita a pensar, dialogar i actuar.

Aquesta breu introducció te com a objectiu invitar-vos a llegir i a meditar a poc a poc les Sagrades Escriptures de manera guiada o bé a la mida de cada u.

En el primer cas, posem a disposició de tots, l’activitat parroquial anomenada “Cafè entorn a la Bíblia”. Aquestes tertúlies tenen lloc les tardes del segon dissabte de cada mes. Us adjuntem el calendari d’enguany i recordem que s’anunciaran també les dates mensualment en la revista VEUS format paper i en digital a la pròpia web. En aquestes tertúlies, es llegeix, es comenta i s’analitzen diversos textos bíblics.

Paral·lelament, us volem presentar el pla de lectura de la Bíblia en tres anys. Aquest pla, el trobareu en aquest enllaç, i ofereix la possibilitat de dur a terme la lectura individual i ordenada de la Bíblia segons els diferents cicles litúrgics. Considerem que és una molt bona manera de conèixer les Sagrades Escriptures des d’un espai més íntim.

Us agraïm l’ interès i restem a la vostra disposició per ajudar-vos.

Calendari:

2017 Hora:
De 18:30h a 20:00h
11 de novembre
9 de decembre
2018
13 de gener
10 de febrer Lloc:
Parròquia de Ntra Sra del PilarAdreça: C/ Casanova, 175
10 de març
14 de abril
12 de maig
9 de juny