• Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation

Missa d’Infants i Joves (Missa Familiar)

Missa d’Infants i Joves (Missa Familiar)

Preparació als sagraments: Baptisme, Primera Comunió i Confirmació.

Els nens diuen el que han sentit dir als pares i, ocasionalment, ens arriben nens amb la idea preconcebuda de venir a la catequesi és un «rotllo» però que cal passar per aquí per fer la Comunió.

No és aquesta la finalitat de la catequesi, i aviat descobriran que vénen per conèixer Jesús, un amic que els estima. Però qui és Jesús? Revelar Jesús, la seva amistat i el seu secret serà la tasca dels catequistes, juntament amb els pares, i no és una tasca fàcil. El coneixement de Jesús i anar fent experiència d’ell no és una teoria a aprendre ràpidament, sinó que ho anirem fent a poc a poc, en la mesura que els nens siguin capaços d’anar captant el que Jesús ens ha revelat.

Per això, són molts anys que anem acompanyant els infants en aquesta troballa de Jesús i que, no obstant això, hauran de fer ells mateixos perquè l’amistat no s’aconsegueix mitjançant terceres persones.

Qui escolta Jesús, el coneix; qui el coneix, l’estima; i qui l’estima, s’anima a seguir-lo. Desitgem que aquesta sigui la ruta que segueixin els nens en el seu descobriment d’aquest Jesús que han vingut a conèixer.

Ara, es pot veure que les Comunions no són la finalitat de la catequesi, sinó que és un moment puntual de la mateixa, en què els nens es trobaran més units a Jesús i així avançaran amb més empenta en el seu seguiment.