• Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation

El primer any del Club Sènior

El primer any del Club Sènior

Hem acabat el nostre primer curs del Club Sènior. Érem uns 20 i ha estat per a mi el més bonic aquest curs. Hem fet de tot i res, i principalment hem estat a gust. Pel camí, hem entrat a formar part de la xarxa Tramats de Càritas.

 

Agrair, en primer lloc a Mossèn Jesús, totes les facilitats que ens va donar des del començament i a l’Anna Jesús Pérez, el seu recolzament incondicional, tranquil, ple de detalls. Les meves dues companyes, la Marta Vila-Sanjuan i la Mary Mascaraque estaven sempre pendents de fer el que calgués en cada ocasió i d’animar la sessió, aportant eficiència i bon humor.

 

Però res no hagués estat possible sense totes i tots els que venien dimecres rere dimecres, sempre amb un somriure, adaptant-se al que proposàvem i proposant també possibles activitats. Tothom procurava acceptar al demés i ajudar. Al final, tots ens coneixíem.

 

No hem vull oblidar del Jorge, que estava sempre disposat a ajudar-nos amb l’ascensor i tots els petits problemes tècnics.

 

El 13 de setembre tornarem a començar i el meu desig és que el nou curs sigui al menys tant bo si no millor que aquest. Tenim nous voluntaris, un projecte de teatre i moltes ganes de seguir fent camí plegats.

 

Moltes gràcies a tots.

Núria de Salvador