• Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation

CORAL ESTEL

CORAL ESTEL

Des del dia 7 de setembre que vàrem reprendre els assaigs, els cantaires de la Coral Estel cada dijous a la tarda ens reunim per poder preparar uns concerts que siguin motiu de trobada i de goig per tots nosaltres que gaudim de la música, i per a tots vostès, que són els espectadors a qui van dirigits, perquè puguin apreciar el nostre treball i progrés en el moment de les audicions corresponents.

En aquest mes de setembre volem donar la benvinguda a tres nous cantaires, al Ricard que canta en la tessitura de baix i als tenors Jordi i Ignasi, aquest últim es reincorpora després de un parèntesi de varis anys. Seguim recordant als lectors d’aquesta ressenya que tenim les portes obertes per totes aquelles persones que els agradi la música coral i vulguin reforçar el nostre col·lectiu. En aquests moments ens convenen molt veus femenines, ja que tenim dues baixes importants a la corda de contralts.

El programa que tenim a la vista del proper mes d’octubre és el següent:

  • El dijous dia 5 a la tarda participació en una cantada de quatre corals a la parròquia de Sant Eugeni I Papa amb motiu de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample, trobada organitzada per l’Associació de veïns del barri. El concert està previst que comenci a les 20:30 h. de la tarda.
  • El dijous dia 12, Festa de la Mare de Déu del Pilar, a les 10 h. del matí, participació cantada tradicional a la missa Major Parroquial que tindrà lloc a la cripta de la nostra parròquia.
  • El dissabte dia 21 celebració de la XVII Tardor Coral. És una trobada de tres corals, dues convidades a més de la Coral Estel, on cada coral farà un petit concert i en acabar cantarem plegats tres cants comuns dirigits per cadascun dels respectius directors. Es tracta de una festa tradicional instituïda pel nostre director Miquel Saladrigues i que enguany arriba a la dissetena edició. El concert comença a les 19:30 h. i se celebra a la cripta, un cop acabada la missa de 19h. vespertina que se celebra a la capella del Magnificat. En totes aquestes celebracions us esperem perquè hi esteu tots convidats, i tindrem molta alegria i satisfacció de que ens vingueu a escoltar.